Doorgaan naar hoofdcontent

My Autumn bucket list 2014

My Autumn bucket list is pretty self-explanatory, I suppose. Did you make one for Fall? I'd be curious to know :)

1. have some me-time
2. make something for myself
3. make a scarf
4. try out 3 pins
5. do something that is totally out of my comfort zone
6. have a fun day out with the bf and our godchildren
7. watch 5 new (to me) movies8. complete 5 more things of my Summer bucket list
9. take an outdoor nature walk - in general: be outdoors more often
10. release a floating lantern and make a wish
11. go swimming at least once a month
12. sleep in a tent
13. get my favorite boots resoled
14. get some new warm winter slippersI think Autumn is my favorite season. Those falling leaves, pretty colors in the sky and on the ground, warm jumpers and cosy evenings inside with cute socks just get to me every single time.

Have a great day! Talk to you soon!

Reacties

 1. O wat een goede punten weer allemaal. Drie pins uitvoeren is een goede, dat ga ik ook doen! Meer buiten zijn is een goede. In de herfst probeer ik dat ook altijd. Meestal lukt dat wel, vooral als ik bij mijn ouders thuis ben. Die wonen dichtbij het bos en met mijn moeder ga ik vaak even het bos in. Zo fijn is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ook mijn favoriete seizoen. En ik hoop dit jaar eindelijk aan mijn sjaal te beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke bucket list! Een sjaal maken ga ik ook alweer doen, net zoals vorige herfst én winter. En nummertje 14 moet ik ook nog verwezenlijken... Ik ben op zoek!:-) x, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, ik hou stiekem ook van de herfst. Leuke bucket list, houd ons op de hoogte van wat je allemaal uitspookt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik zeker! Binnenkort een update sé :)

   Verwijderen
 5. Ooh fijne lijst hoor! Ik wil ook echt graag een keer een sjaal maken haha, maar dan moet ik eerst leren breien :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er eentje naaien! Met fleece of een ander zacht stofje aan de ene kant, een paspelband en een vrolijk stofje aan de andere kant! Mijn breiskills zijn wel oké, maar ik brei zo traag dat ik dan aan de sjaal had moeten beginnen in de lente, vrees ik :)

   Verwijderen
 6. love it! ik heb een week geleden net een gelijkaardige post geschreven. Iets totaal buiten je comfort zone, dat zou ik ook moeten doen, en zou eigenlijk op elk to-lijstje mogen staan, zo ontdek je nieuwe dingen en nieuwe ervaringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke lijst! Ik heb geen lijst voor de herfst (zelfs geen lijst voor oktober) gemaakt omdat ik een beetje teleurgesteld was in mijn zomer lijst. :p Dus voor de volgende maanden, geen lijstjes en gewoon doen waar ik zin in heb, wanneer ik er zin in heb. (maar puntje 14 klinkt als een extreem goed idee) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een goeie natuurlijk! Ik weet voor mezelf dat lijstjes me motiveren om meer te doen, en ook al haal ik niet al mijn doelen, dan heb ik het toch geprobeerd - en bijvoorbeeld naderhand gemerkt dat mijn doelen me toch niet helemaal lagen - maar als het jou niet gelukkig maakt, moet je gewoon lekker je eigen zin doen! Helemaal gelijk :)

   Verwijderen
 8. Oh leuk lijstje Elisse, veel plezier er mee :) Ik laat de lijstjes even voor wat ze zijn en ga gewoon genieten van Oktober. Herfst is echt de leukste periode! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk lijstje :D
  Gaat je zeker lukken, ben benieuwd wat je uit je comfort zone wilt gaan doen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie lijst! ik ga er ook vandaag een (kleintje) maken :) yay voor herfst!
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…