♡ A decade with my bf(f) ♡

Saturday, August 02, 2014 , 23 Comments
Op 2 augustus 2004 waren het liefje en ik officieel onofficieel samen. We vormen al 10 jaar een koppeltje. Ik kan niet gelukkiger worden dan dit.

We delen al een decennium lief en leed. hebben al veel gelachen samen, maar ook veel gehuild. Weet je nog, toen ik je in 2001 mijn eerste liefdesverklaring gaf? Je hebt het briefje bewaard, want ik vond het eergisteren terug in je herinneringendoos. Weet je nog, toen je me een weekendje Parijs kado deed en we een paar nachtjes sliepen in het meest romantische hotelletje ooit? Weet je nog dat we samen al door de straten van Madrid struinden, en dat jij me naar de zee moest dragen omdat ik toen mijn voet gebroken had en eruitzag als robocop? Weet je nog toen we naar Cirque du Soleil gingen kijken en je gouden broodjes kocht die niet eens zo lekker waren? Weet je nog dat we een impulsief tripje maakten naar Calais en onze nieuwe luchtmatras niet paste in de tent? Weet je nog toen we op chirokamp onze matjes buiten legden om samen de hele nacht naar de sterren te kijken? Weet je nog toen ik je eindelijk overhaald had om een katje in huis te nemen en we een week later plots twee katjes hadden geadopteerd?

Sinds een jaar wonen we samen in een piepklein appartementje met onze twee poezels die ons al vaak het leven zuur hebben gemaakt, maar 's avonds bij het kroelen toch telkens een lach op ons gezicht toveren. Ik moet nog even bikkelen, maar dan kan ons avontuur echt beginnen. Huisje, boompje, beestje. Het mag dan burgerlijk klinken, maar als dat is wat mij gelukkig maakt, neem ik dat er graag bij.

Petoeteke, ik zie u graag!

(En dan nu een kleine throwback naar lang vervlogen - en iets minder lang vervlogen - tijden en twee jonge tienerkopjes)
Wij drinken er eentje op! Schol!


Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer