Elisse in Art d'Eco, hoezo?

Ik liet het hier op den blog al eens eerder vallen, in zeer cryptische taal weliswaar, maar ik heb meegewerkt aan een boek. Jawel, dames en heren, uw eigenste Elisse, in een boek!

Ik kan ook al verklappen dat het niet zomaar een boek is, maar wel Art d'Eco, geschreven door Kelly! Wat ik nog niet ga verklappen, is wat ik precies heb gedaan. Ahnee, dat mag u zelf ontdekken wanneer u het koopt! Vanaf mei in de rekken van de - betere, duh - boekhandel. Ik verwijs u graag door naar Kelly's blogpost voor alle details over de gastschrijfsters. (Ahnee, ik ben niet de enige, we zijn met z'n 13!)


foto door Sofie Ballieu 

Kelly, Stefan (de bf), Sofie en Evy stonden op zekere dag aan de voordeur om wat fotootjes te maken. De bf werd gedropt bij mijn bf zodat ze wat over computers konden keuvelen en de drie dames mochten Pixel en Cera in volle glorie bewonderen. Dat laatste mag u interpreteren als hen proberen wegslaan van de camera - die twee poezels zijn dol op de klik van een camera. Maar buiten al dat ge-oeh en ge-aah moest er natuurlijk ook (hard) gewerkt worden. Gelukkig zagen de uiltjes er zoals steeds op hun Paasbest uit.

Ik kan echt niet wachten tot ik Art d'Eco in mijn handen heb. Om de schone plaatjes, de frisse ideeën en al het doe-het-zelf-plezier door mijn vingers te laten glijden. En u, haalt u het boek in huis?

// I have cooperated with Kelly, who is writing an ecolicious book, and it will come out in May. Unfortunately, it's written in Dutch. But don't worry, I'll be sure to give a brief translation/review once I finally have it in my hands. Can't wait!

Back to schoolwork. Talk to you soon!

Reacties

 1. leuk hoor! Ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Elisse, wat supertof! Ik ben meteen gaan kijken op sites die je linkte én wat ontzettend tof. Ik ben heel benieuwd naar het boek, volgens mij is het echt een boek dat ik MOET kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spanneuund! In een boek staan seg, leuk ;) en vaneigens dat ik dat boek in huis haal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt superleuk! Ik ben nu hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat... Nog even wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aré da's straf, hier is de kat in geen velden te bespeuren als ze op de foto moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oohh wat gaaf :) Ik ben zo benieuwd! (En het kleurtje van je haar <3!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh waauw wat gaaf! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk en tof!
  En wat schrijf je leuk Elisse :).
  Ik hoop dat ik iets van het boek te zien krijg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn fijn, wat moet het spannend zijn om jezelf in een boek te zien verschijnen.
  Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kei tof! Het is echt leuk om te zien dat zoveel toffe bloggers mee hebben gewerkt aan het boek. Ik ben echt benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts