Doorgaan naar hoofdcontent

February Photo Challenge #4

Uh-oh. I have a confession to make: I didn't finish the February photo challenge! I'm such a bad host.. I didn't expect the loss of my beloved camera (rip) to have such a dramatic influence in my life, but apparently it's much harder to take (nice) pictures without a dslr. Anyway, somewhere within the next month I'll have saved up enough money to buy a new one, so stay tuned for that! And then I'm going to finish these last themes that I haven't done yet.

But for now, let's see what pictures I took for the ones I did do!


image made by me


018 - 18/02 - symmetry
closet doors


019 - 19/02 - a friend
at the sewing bee


020 - 20/02 - water
hello mister duck


021 - 21/02 - feeling
sun is shining, weather is sweet


022 - 22/02 - smile
with fellow blogger Eline & Lieke


023 - 23/02 - /
this one has nothing to do with the challenge, because I had to work til the early morning. the day was fading fast.


024 - 24/02 - /
oops!

025 - 25/02 - road
on my way to Mechelen


026 - 26/02 - /
oops!

027 - 27/02 - listening
the sound of passing trains


028 - 28/02 - a series


Were you able to cross of every item? Let me know in the comments, I'm pretty curious! For now, I'm going to pass on the Project 365. I'll start a new one as soon as I have my new dslr camera.

I wish you all a lovely Tuesday, and I'll talk to you soon!

Reacties

 1. Hihi, superleuk om zo plaatsjes te herkennen in Mechelen :) Foto 21, dat is toch aan de fietsenstalling van het station, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook niet afgekregen ;) Da's nog altijd het doel wel, dus binnenkort komt er van mij wel een postje met alle foto's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, je studeert journalistiek in Mechelen? Daar heb ik ook nog 3 jaar van mijn leven doorgebracht :) En ik heb de challenge ook niet helemaal afgemaakt, maar ik ga het (misschien) toch nog proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Wat heb jij gestudeerd in Mechelen?

   Verwijderen
 4. Ik vind de foto's die je wel hebt wel heeeel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zijn ze, ik wacht geduldig op de rest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's. Je froe is supermooi geknipt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice photos! I especially like 21 and 23.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dju mijne road heb ik ook op die brug getrokken :D Voor de rest zit ik nog een week achter!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat leuk zo'n challenge :D Zou dat denk ik steeds vergeten maar top om met een doel fotos te maken! die van 25-2 is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…