Doorgaan naar hoofdcontent

My notebook craze

In the weeks to follow, I'll give you a little peek in the collections I have. This one I only discovered recently, I didn't even know I had that many!

Over these past few months, I've gathered a considerate amount of notebooks. Lots of full notebooks have gone and made room for new, more colorful and handmade ones. Come take a look at my notebook stash!


From left to right: Notes from Elisse made by Bieneke, bird one made by Emmel, Owls from den Action, Birds & flowers from den Action, Amnesty International gift by my sister.


From left to right: Flower watercolor made by Mary, Flowers gift from Fab, Ghosts notebook made by Ely, Triangle made by me, Blank one gift from Eline.

The latest one that is now completely full is this one that I got at den Action.


And the newest addition to the family is a cat notebook! It was a gift from Joanne.


Do you have a collection/addiction to notebooks? What do you use them for?

Reacties

 1. Ik heb ook veel notiesboekjes, en in bijna elk boekje staat wel iets in, in het ene staan mijn dromen, het andere bevatten dan weer gedichten, gitaarakkoorden, liedjes, dingen dat ik moet onthouden, :) wat schrijf jij er zoal in?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een notebook voor al mijn tekeningen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik zag het bovenste stukje van de foto en dacht he! Wat een leuke pfff had ik hem zelf gemaakt zeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh ik hou van notebooks! Maar in tegenstelling tot u hou ik het bij ééntje, waar ik letterlijk àlles in opschrijf (plannen, ideeën, doodles, er worden zelfs fruitstickers en etiketjes in geplakt wanneer ik daar geen blijf mee weet) tot het van voor tot achter helemaal vol staat (dat duurt meestal één jaar).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaaah ik heb ook zo'n notitieboekjes tik! Ik heb een vage voorkeur voor zwart/witte boekjes (omdat ze anders niet bij elkaar matchen ofzo?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook echt een zwak voor notitieboekjes! Er zitten echt een paar prachtige hiertussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een hoop mooie boekjes! Ik heb er ook heel wat, maar die van jou zijn echt prachtig. Die met die triangel vind ik erg mooi, maar eigenlijk zou ik niet kunnen kiezen in welk boekje ik het eerst zou gaan schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je kunt nooit genoeg boekjes hebben toch om allerlei belangrijke of onbelangrijke dingen in op te schrijven! (of gewoon om blij van te worden als je er na kijkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love notebooks, I have a fairly big one that I carry everywhere, it contains my journal, lots of to do lists and important numbers and addresses and lots of doodles. It is essential to me now
  http://ahandfulofhope.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een boel notitieboekjes en ook nog zulke leuke!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awel, ik ben niet zo'n notitieboekjesmens. Ik zou ze alleen kopen voor de mooie buitenkant. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, ik ben blij dat ik niet de enige ben met zo een collectie. Ik heb stapels notitieboekjes, ik kan het ook moeilijk laten om ze te kopen. Helaas gaan ze niet zo snel vol als ze erbij komen, ik gebruik ook altijd maar eentje per keer (anders raak ik het overzicht kwijt in combinatie met mijn agenda en schetsboek)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil ook die. Uiltjes vd Action! Mooohooooi seg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ooooh man dit herken ik! Alleen heb ik een rare tik. Als ik leuke boekjes tegenkom MOET ik ze meenemen. Vervolgens durf ik er niet in te schrijven, omdat ik bang ben dat ik het boekje verpest en verstoft het eerst een hele tijd in de kast, totdat ik een NOG mooier boekje vind en ik het niet meer zo erg vind om in het vorige boekje te schrijven. Stom eigenlijk.

  Jij hebt overigens wel echt hele leuke! Vooral die handgemaakte zijn bijzonder. Tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lovely notebooks! I love them! I too have a collection and I keep buying them and never using the up!

  xx Courtney
  chaseallyourdreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja! Maar dan voor notitieboekjes met mooie blaadjes aan de binnenkant, met een mooi printje. Om als briefpapier te gebruiken. Mijn favoriet is het Butterfly Fields eco journal van Jill Bliss!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw amai zo tof al die verschillende boekjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nice! :) Time after time I see really great notebooks in shops, but till this I have forced myself to not expand this collection too much :) I love that owl notebook, that is really great one! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik denk dat ik ondertussen een levenslange voorraad opgebouwd heb. Op dit moment steken ze in een doos (een curverbox vol) te wachten tot ik een nieuwe nodig heb. En ik koop er geen nieuwe meer tot die doos leeg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb er ook zoveel en gebruik er 1 :P hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I stopped counting my notebooks - it's a wideee collection ;)
  i would love to use them more but i feel sorry for them,i know it's silly!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jaaa, ik heb ook een bizarre verzameling. Mijn vriend wordt er gek van, want ik koop elke keer wéér een nieuwe haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb een zwak voor notebooks alleen een angst om erin te werken, omdat het dan zo 'vast' in een boekje zit stom stom

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oehh leuk, ik vind boekjes ook echt te leuk maar zolang ik er een stuk of 5 heb liggen, kan ik me inhouden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Meestal komt het er bij mij op neer dat ik twee keer schrijf in een notebook, het dan ergens verloren leg en een nieuw moet zoeken... Om dat eerste daarna terug te vinden. Donderdag kreeg ik bij Hunkemöller een roze Moleskine en ik moet toegeven dat ik wel een beetje verliefd ben :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik koop er ook ontzettend veel, er zijn gewoon te veel schattige boekjes te koop ^^ Vooral in de action heb ik het extra lastig, want alles is dan nog eens zo goedkoop (die met uiltjes en die bruine met zwarte details die je hebt, heb ik ook gekocht, haha)

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zo leuke boekjes! Ik wil er ook maar kom er niet vaak zo leuke tegen :( nu wil ik er één pimpen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb er zelf ook een stuk of 20. Goed om te weten dat ik dus niet de enige ben met deze verslaving.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…