Doorgaan naar hoofdcontent

project 365 » update «

As you might still remember, in November 2012 I started a "project 365". I'm still in and want to show you some of my own favorite photos!

You can follow my Project 365 on this Tumblr.

76/365


62/365


74/365


65/365


84/365

80/365


89/365


91/365


If you want to see more Projects 365, check out Tine & Sanne, they're participating as well. :)

p.s. As you can see I changed my layout - once again. If there are things that look weird in your browser, please let me know in the comments :) Hope you like it!

I hope you all have a wonderful weekend! :)

Reacties

 1. Yes! Ik was bang aan het afwachten of de foto met de gele muts er ook tussen zou staan, maar dat doet hij dus! Ergens klopt die foto niet, hé, aldus mijn kritisch hart. Maar hij is toch zooo mooi!

  En foto 74. Daar is ook iets mee dat ik niet kan plaatsen. En ook zooooo mooi.

  Is dat niet bij kunstwerken zo? Dat die mensen raken, maar ze weten niet hoe en waarom? En dat die dan bewonderd worden en voor veel geld verkocht worden? Een gave!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uw nieuwe layout is zo mooi! Ik vind hem echt veel mooier dan de vorige, en de reacties staan terug onderaan: super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh foto 74 <3 Prachtig! En mooie layout, toffe achtergrond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. No encontraba donde comentar porque tu pagina tiene otro idioma, me sentí tan idiota! Woow!!! me fascinan todas tus fotos, el color menta del Té Arizona y ese esmalte de uñas es precioso y que decir de la foto de tus búhos, es hermosisima! Los trolles siempre me dieron miedo, pero ese se ve muy amigable! :D Me encanto! Tu carta no debe estar lejos, creo que el mail entre México y Bélgica es muy rápido, así que no debe tardar. Espero! Besotes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de nieuwe layout is heel mooi! en de foto's natuurlijk ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's! vooral die laatste met die gele muts! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schone nieuwe lay-out! En leuke foto's natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…