fotokabien - old school

It's been a while since I last posted a Fotokabien edition, so today I'm showing you two (real!) Fotokabiens.This one was made in Berlin two weekends ago. We loved the oldschool photobooths, they are so much fun :)


This one was made in Mechelen back in September, when I was at a festival with my adorable sister. Yay for sweet sisters!


Here you can see all my previous "Fotokabiens".
Every month we take a picture in a photobooth, a real one or the digital version. The idea behind it is to keep track of the most ordinary events or changes in life - as the months turn into years. You can find all participants here.
// Bij de Fotokabien maken we elke maand een foto - online of in een echt hokje. Meer info of meedoen? Nieuwsgierig wie er allemaal elke maand in een hokje kruipt? Kijk hier.
Oh and don't forget:

you can still participate in the giveaway to win the lovely Flora, handmade by Olga from Wassupbrothers :)

(click on the photo to go to the giveaway)

Good luck!

See you soon!Reacties

 1. Zo tof! Sund dat we hier maar één foto kunnen nemen en die dan 4 keer krijgen :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik in Berlijn was, ben ik ook in zo'n kabineke gekropen. Het duurde super lang voor de foto er uit kwam en ze was dan ook nog eens helemaal nat... maar oh wat was dat leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow ik heb ook al heel lang niet meer in het pasfotohokje gestapt voor fotokabien.... Maar ze blijven hoe dan ook helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Margreth20.11.12

  Ah, leuke post! Moet ik ook weer eens een x doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fotokabiens zijn de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh waar staat dat hokje in Mechelen, hier in Leuven vind ik allemaal hokjes met vier keer dezelfde foto en in Brussel heb ik ook nog niet gevonden wat ik zoek...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat lief, bedankt zeg :) ik bewerkte het in final cut pro X. en wat een mooie fotootjes! pasfotohokjes zijn zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herinner mij eigenlijk niet of ik dat ooit al gedaan heb, zo in een fotokabine. Hm, misschien moet dat ook nog op mijn lijstje...

  En grappig dat je net zegt dat ik mag zeuren, want ik bedoelde het absoluut niet zeurend. Eerder gewoon als 'het leven zoals het is', de 'andere' kant eens tonen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. How fun! Photobooths are the best!
  I love being taking photos in unusual ways. Lately I've been experimenting with polaroid photos. It's so cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ja! Die in Berlijn, gewledig..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhhhh, wat leuk dat je het zo leuk vindt! Tuuuuurlijk mag dat! Dankjewel :). En ik hoop het ook.. ik heb in ieder geval nog tot september, genoeg tijd hoop ik! Al heb ik al wel een richting in mijn hoofd, namelijk docent Nederlands.
  En dan nog even over dit leuke berichtje van jou: ik ben nog nooit in een fotokabine geweest.. en ik wil het wel. De foto's zien er altijd zo leuk uit! Net zoals deze van jou :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaaah superleuk! Ik heb maar twee keer in zo'n hokje gezeten, daar kan wel wat meer bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I love the retro style photo booths so much. Your pictures turned out really great!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts