Doorgaan naar hoofdcontent

Experiment

Hi! How was your weekend?

Mine was reaaaaally chill. Just relaxing in a slouchy sweater, loose pants, watching some of my favorite series, cuddling with the boyfriend, and studying for school. Still haven't gotten around to writing back to some of my penpals though.. I guess that's why they call it snail mail.

I experimented with my own photographs and drawing on top of them though. Here's my first drawing. What do you think? I'm not quite sure, but I do like the result.Have a nice week!

p.s. tomorrow is the last day to participate in the giveaway! check it out! Bij Gebrek Aan Beter

Reacties

 1. Haha, super leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey thanx voor je aanbod website technisch gedoe enzo! Ik zit nu bij zo'n maakjeeigenwebsite ding. Je werkt dan in een redelijk standaard profiel, waar je eigen dingetjes kan aanpassen en veranderen enzo. Aan de ene kant wel handig andere kant niet helemaal hoe ik het zelf zou willen... Maar op even te beginnen voldoet het straks als het klaar is denk ik wel. Ik hou je website kennis zeker in gedachte hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk experiment! Hoe heb je dat gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan. Idee'tje voor een versie B. De hand gooit de vogel in beeld en die vliegt weg dan is er meer een link tussen foto en tekening. *zei de persoon die niet eens een mannetje kan tekenen*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat heb je leuk gedaan! Succes met alle drukke bezigheden deze week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt super leuk, niet aan twijfelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het heel leuk gedaan :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Das zo'n fijn idee en vind deze al echt goed gelukt! Zeker blijven doen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great start with the experiment,Elisse))Cant wait to see more)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I have been checking this every hour lol I hope I win FLora she is SOOO beautiful!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…