Doorgaan naar hoofdcontent

Refashion challenge // Recykleer-14-daagse


A little introduction to those of you who are not familiar with this term might be necessary.. Just like last year (you can find those posts by clicking here I decided to participate in the "Refashion challenge", organised by Boomie. This initiative is about reusing fabrics for sewing and to recycle clothes or other textiles this way. Perfect for me, because I love recycling old (clothing) items and creating something else with it :)
This year, the refashion challenge will start on September 17 & stop on September 31st.

// Een kleine introductie kan van pas komen voor zij die nog niet gehoord hadden van de term "recykleren". Net als vorig jaar (u vindt de recykleergerelateerde posts hierzo) besloot ik deel te nemen aan de Recykleer-14-daagse die georganiseerd wordt door Boomie. Het initiatief expliceert zichzelf in zijn naam: het recycleren van (oude) kleren en stoffen. Ideaal voor een arme student die vaak geen geld heeft om zich de nieuwste en schoonste stofjes aan te schaffen, en nog goed voor 't milieu ook! Hoera! Van 17 tot 31 september, bij u in de woonkamer via Boomie's blog en nog vele anderen - waaronder ook ikzelf. Komt dat zien!

Last year I made these items (not only in these 14 days) // Vorig jaar maakte ik deze items (ook buiten de veertiendaagse):

click on the pictures to go to the blogpost

You can find the button in the sidebar on your right, feel free to participate as well! & be sure to stop by this blog next week to spot all the refashioned items :)

Reacties

 1. I'll be watching you...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, leuk! Vanaf volgende week zit ik helaas weer op kot, druk te wezen zonder naaimasjien in de buurt :( Dus het zal voor buiten die veertiendaagse zijn en in de weekends. Ik heb alvast een hoop kleren klaarliggen. Maar ik kijk uit naar uw remakes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zalig! benieuwd wa ge dees jaar uit uwen hoed ga toveren :)
  last-year's stuff is real nice, MOR DA HADDEN WE AL GEZIEN é :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben al benieuwd naar de stukken van dit jaar ^^
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'k Ben ook benieuwd naar wat je allemaal gaat maken!

  (en stiekem zou ik daar ook wel graag met meedoen, maar ik heb nog niet zoveel recycleer ervaring met stofjes en volgens mij gaat er gewoon niets van in huis komen :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik ben heel erg benieuwd wat je gaat maken.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat kleedje links onderaan is zo bangelijk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk initiatief! Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al een ideetje om te recykleren, maar dat is nog niet genoeg om 14 dagen mee te kunnen vullen vrees ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je bent heel creatief! nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk initiatief! & uw nieuwe blof lay-out is echt kweetnihoe tof! (is misschien al eventjes veranderd, maar ben al enkele weken niet meer zo up-to-date op het internet).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…