Doorgaan naar hoofdcontent

ALMOST vacation

Three exams left: one tomorrow, two on Tuesday.
Hurray hurray, because after that: vacation! Finally some more time to do the things I really enjoy doing. Like reading, sleeping, partying, writing letters, sewing, spending time with the boyfriend, ... I can't wait!

Oh yeah, and it's raining. Again.

Reacties

 1. Ik kan haast niet wachten tot 2 juli! Dan heb ik eindelijk gedaan met werken (ik had 1 examen en deed alvast mijn vakantiejob) en kan ik weer leuke dingen doen. En dan mag de zon wel meewerken... :)

  Succes nog met de laatste drie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes jij met de laatste 3 en dan lekker genieten!!
  De zon wacht vast tot je klaar bent en dan........gaat ie schijnen voor de komende 6 weken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeel veel succes met je examens hé! Nog maar even een paar dagen doorzetten en dan heb je gelukkig vakantie. :) die planning van je ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You go, girl!
  Je zal het al vaak gehoord hebben, vermoed ik, maar dan nog maar eens: geniet er nog maar wat van, van het studentenleven!

  Persoonlijk vond ik de examens an sich niet zo'n stresserende periode en studeerde ik volgens een goeie planning heel gedisciplineerd zodanig dat ik toch nooit herexamens zou hebben en telkens 3 maanden vakantie... Da's gelukt, maar de afleidingen werden wel steeds groter. Dat internet he, een drama voor studenten met examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog even volhouden dus. succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog veel succes voor de laatste 3 examens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met die laatste drie examens! Nog even doorbijten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Komaan Elisse, we zijn er bijna vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gogogo, nog eventjes en je bent er vanaf & ik hoop mee op beter weer!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met de laatste loodjes! En daarna... genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Succes met de laatste examens! Stiekem kan ik wel genieten van regen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…