Getikt

Ik werd getikt door deze dame. Ik moet dus tien weetjes over mezelf vertellen. Mmmh..

Wist u dat?

1. Ik kan Stitch (van Lilo & Stitch) perfect imiteren. Gelooft u mij niet? Oordeel zelf:2. Uit punt 1 blijkt al dat ik een enorme Disneyfan ben. Eigenlijk reikt dat zo ver als: elke animatiefilm. Ik zeg maar iets: (om in de recent gekeken categorie te blijven) 9, Where the wild things are, Up, en mijn all-time favourite: De leeuwenkoning!

3. Als ik hik, hik ik maar twee keer en is het dan weer afgelopen. Ik kan er niet tegen wanneer andere mensen de hik hebben.

4. Ik kan mijn vingers niet kraken, maar mijn tenen wel. Ik kraak ook graag de tenen van den boyfriend.

5. CH-CHI-CHIRO, wij zijn een toffe bende, wij zijn van de chiro!
De dees werd op haar zestiende al chiroleidster, bij gebrek aan opvolgers in haar chiro. Dit is dus al haar zesde jaar als chiroleidster!

6. Eigenlijk ben ik geen vegetariër, maar wel een pescotariër. En dat al sinds mijn 12de levensjaar.

7. Ik heb een lichte afwijking/handicap. Waarom denkt u dat ik zo graag duim op de foto? Omdat ik ieniemiene duimpjes heb. De Vader Des Huizes heeft die afwijking ook, al kan dat ook liggen aan het feit dat hij ettelijke jaren geleden eens met een duim tussen de deur van de camionet heeft gezeten. Ik win dus ook nooit met duimworstelen.8. IK! ROEP! ECHT! NOOIT! Vroeger moest ik wekelijks naar de logopedist omdat ik mijn stembanden niet op de juiste manier gebruikte, waardoor ik stemknobbels had. Daarom word ik nu heel snel hees. Maar dat heeft wel iets sexy, of niet misschien?

9. (Hier schaam ik mij eigenlijk een beetje voor) Ik ben verslaafd aan De Sims. De Sims 1, 2 en 3, ik heb ze allemaal even graag gespeeld - en nu nog steeds. Ik tel de dagen af totdat de nieuwe Sims 3 (BEESTENBENDE!!!!!!!) uitkomt.

10. Mijn weetjes zijn op. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, ik zal beantwoorden en aanvullen.

Al wie ook graag getikt wil worden: tikkie, u bent hem!

Reacties

 1. Oh, 9 ziet er goed uit! Where the wild things are vond ik dan weer minder dan verwacht... En Lilo & Stitch heb ik nog niet gezien...
  En ik heb een gelijkaardige afwijking, bij mij zijn het mijn pinken - die zijn klein en scheef, echt vies vind ik dat. De dokter stelde bij mijn geboorte al voor om ze te spalken, dan zou het misschien nog goed gekomen zijn, maar mijn ouders vonden dat 'foutje van de natuur' niet erg genoeg ;-) (ik wel, da's lastig om gitaar te spelen...)
  Voila, dan heb jij bij deze een extra nutteloos weetje gekregen van mij ;-)

  En mag ik vragen waarom je nog vis eet? Is dat een persoonlijke keuze of eerder een 'sociale' keuze, in die zin dat het gemakkelijker is als je ergens op bezoek gaat dat je wel nog vis eet? Allez, ikzelf eet thuis vb. weinig melkproducten en enkel eieren van eigen kippen, maar elders ben ik daarin flexibeler...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tikkertje! dat is lang geleden. Ik doe zeker mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij dat je over je aardbeitje begint, want ik heb dezelfde "afwijking"! Ik vind het altijd leuk om te zien dat ik niet de enigste ben :) Bah, wat haat ik mijn duimen! Een vriendin noemt me soms zelfs "klein duimpje"...

  Hehe, Stitch is zo'n cutiepie! Ook heel schattig als jij hem nadoet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, 'max en de maximonsters' is hier een tijdje de zoon zijn favoriete bedverhaaltje geweest. Verder: idem voor de chiro en het pescotariïsme, al wil ik dat laatste graag terug veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook een fervent tenenkraakster! Leuke weetjes. En trouwens, ik ken nog mensen met zo'n duimpjes hoor :)

  En hahaha, OOOOOOOOH GOD! Schaamtelijk! Ik heb het snel aangepast. Foei aan mezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wel leuk zoveel extra informatie :).

  Ja inderdaad, er zijn er drie. Maar die derde vind ik niet zo leuk, dat is ook zo'n "family store" he, nie?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalige weetjes, vooral die van de sims maakt mij blij. Mijn verslaving daaraan is gedaan, maar als ik er aan terug denk... Al die ingewikkelde stambomen en prachtige huizen die ik daar gecreëerd heb ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke post!

  www.ninajosephine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn berichtje, ik zit hier nog te giechelen :D
  (al gruwelde ik wel even bij het stuk van Joeri z'n tenen, viezerikje!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die duim is dan wel klein maar perfect gestyled!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. barbara31.10.11

  de duim! mijn god die heb ik ook! spatelduimpjes, ook al van mijn pa. ik heb ze nog een stuk extremer dan jij, gezien ik al jaren nagelbijt.. wat cool, ik ontdek steeds meer mensen met soortgelijke duimpjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts