11 dagen chirokamp.

omringd door 13- tot 17-jarigen die non-stop geëntertaind dienen te worden, alleen maar pis- en kakhumor, een hoogtepunt van 6 uren slaap/nacht, véél teken, een accidentje (als in: gebroken arm), af en toe een doktersbezoek, kleine ergernissen bij medeleiding, mekaar de kop kunnen inslaan nadat de vermoeidheid heeft toegeslaan en een nawacht die véél te lang duurt naar ieders goesting;

maar ook: trots zijn op ons zelfgesjord zwembad (dat quasi even groot is als mijn slaapkamer), de eerste nacht thuis tegen mezelf moeten praten 's avonds om in slaap te vallen, 's morgens -volledig vrijwillig- de Gabbersaurus opzetten om mee wakker te worden (STAMPEUUH!), naar Casa Blanca gaan met mijn mannen, bbq-en op een Aldikarreke, heel blij zijn met lieve kaartjes/brieven van het thuisfront/lief/vrienden, kampvuurtje stoken van zo'n 4m hoog, aan datzelfde kampvuur gitaar spelen en liedjes zingen, huilen van het lachen om dee pis- en kakhumor, voor én na een maal een tafelmoment eisen, 's nachts voor het slapengaan erop uit trekken met 2 medeleiding en enkele kamelen, walkie-talkiegejoel, geen 5 minuten alleen meer kunnen zijn na thuiskomst; maar aan de andere kant toch wel een beetje blij zijn om eens 12u na elkaar te kunnen slapen en nog eens te kunnen knuffelen met het vriendje.

maar oh boy, nu wil ik alweer terug!

Reacties

 1. Ik wilde al vragen waar uw blogberichten dan bleven, nu ge ook weer in den blok zit, den blok is blogtijd. ;-)
  Maar toen besefte ik dat Els net terug is van kamp en jij waarschijnlijk ook.

  Ik vind die Gabbersaurus maar eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, je maakt met de standaardlens al prachtige foto's! Maar jammer genoeg zijn lenzen erg duur, waar ik het geld momenteel nog niet voor heb. Maar ik heb wel een lens van 94 euro gevonden waarmee je erg mooi kan inzoomen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi!
  Boh, wat een leuke dingen maak jij, en die foto's die je maakt zijn ook mooi! Dat t-shirt dat je om toverde tot een super leuk jurkje... Wow!

  Ik ben een volger + je staat in mijn favo blog lisjt!

  Liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zou de wereld zijn zonder jeugdbeweging!
  Een oude stilstand, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooh wat een ramp moet het zijn om met die muziek wakker te worden zeg! Lijkt me niet echt hoogtepunt van de 11 dagen, maar ach ;-)
  Mijn "vakantie" zit er ook weer op, was leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. chirokamp, nawacht.. Wat heeft het Vlaams toch veel moois te bieden :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts